Červenec 2012

HIATUS

23. července 2012 v 14:05 | Evolet
Šíleně mě to mrzí, ale budu skoro celý měsíc bez internetu a tak nemám jinou možnost.

Můj další pokus:

Fanfiction - první Kapitola

22. července 2012 v 20:26 | Evolet
Rozhodla jsem se napsat fanfiction k Hunger Games. V cč je první Kapitola, jestli se vám bude líbit napíšu pokračování. Je to ale jen pokus. Ignorujte pravopisné chyby.

Nové video

21. července 2012 v 14:48 | Evolet |  Hunger Games news
Nevím, jak se to mohlo stát, ale tohle video jsem ještě neviděla a opravdu se mi líbí. (pokud nejde spustit tak zde: http://www.youtube.com/watch?v=wLGOaKY5STw)

Diary 0.2

21. července 2012 v 11:03 | Evolet |  Deník
Dnes ráno jsem po devítihodinové cestě přijela zpět domů z tábora. Pokaždé, když jsem viděla tu túru která nás čeká (klidně 25km), tak jsem myslela na to, že Katniss šla ve třetím díle šest hodin v kuse do Kapitolu.
Bohužel tu ale nebudu moc dlouho v pondělí se stěhuju na chalupu a v sobotu odjíždím na další tři týdny pryč. Dnes už jsem snad všechny oběhla takže si asi půjdu lehnout (ve vlaku toho člověk moc nenaspí).

POTD 21.7. 2012

21. července 2012 v 8:00 | Evolet

There's 24 of us...

20. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 20.7. 2012

20. července 2012 v 8:00 | Evolet
Leven Rambin Actors Logan Lerman, Alexandra Daddario, Nathan Fillion, Leven Rambin and Douglas Smith on the set of 'Percy Jackson: Sea Of Monsters' in Vancouver, Canada on April 26, 2012.<br /> <br /> Pictured: Leven Rambin

Jennifer's dress

19. července 2012 v 9:00 | Evolet |  Jennifer Lawrence News
Vždy se mi líbilo, jaké nosí Jennifer šaty, tak jsem sestavila přehled jejích šatů z různých akcí a premiér.




POTD 19.7. 2012

19. července 2012 v 8:00 | Evolet
Alexander Ludwig Actor Alexander Ludwig arrives at the premiere Of Walt Disney Pictures' "Race To Witch Mountain" on March 11, 2009 at the El Capitan Theatre, Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images) *** Local Caption *** Alexander Ludwig

POTD 18.7. 2012

18. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 17.7. 2012

17. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 16.7. 2012

16. července 2012 v 8:00 | Evolet
Jennifer Lawrence Shoes

Animace z natáčení

16. července 2012 v 8:00 | Evolet
Přednastaveno


Obě jsem dělala já, takže kopírujte se zdrojem.

POTD 15.7. 2012

15. července 2012 v 8:00 | Evolet
Jennifer Lawrence Hair

POTD 14.7. 2012

14. července 2012 v 8:00 | Evolet
hrozně se mi líbí ty šaty
Jennifer Lawrence Clothes

POTD 13.7. 2012

13. července 2012 v 8:00 | Evolet

Because...she came here with me

13. července 2012 v 8:00 | Evolet


Moje tvorba. Kopírujte se zdrojem.

POTD 12.7. 2012

12. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 11.7. 2012

11. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 10.7. 2012

10. července 2012 v 8:00 | Evolet

Liam Hemsworth Filmography

9. července 2012 v 8:00 | Evolet
RokFilmRole
2014Arabian NightsAli-Baba
2013HUnger Games_Catching fireGale Hawthorne
2013Paranoia-----
2013Timeless-----
2013Empire StateEddie Argitatos
2012Expendables 2Bill 'The Kid' Timmons
2012Love and HonorMickey Wright
2012The Hunger GamesGale Hawthorne
2010The Last SongWill Blakelee
2009TriangleVictor
2009ProroctvíSpencer

POTD 9.7. 2012

9. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 8.7. 2012

8. července 2012 v 8:00 | Evolet

Wallpaper

7. července 2012 v 16:41 | Evolet
Neříkám, že je to nějaká nádhera, ale pokoušela jsem grafiku a vytvořila jsem jeden wallpaper s Katniss. (Protože je první, tak jsem ho dala bez odkazu - volně stažitelné) Rozměry jsou 1366x768. Pokud se vám líbí, ale chcete jinou velikost napište mi a já vám ho pošlu.


Goodbye and happy summer holidays

7. července 2012 v 13:09 | Evolet |  Site info
Zítra ráno odjíždím pryč, ale blog určitě prázdný nebude. Na každý den je tu připravená fotka dne a asi další dva nebo tři články s animacemi.

Hunger Games v časopisu Popcorn

7. července 2012 v 11:15 | Evolet
Tohle už je docela staré, ale já si časopisy normálně nekupuju a teď jedu na tábor 9 hodin vlakem, tak jsem si pořídila popcorn. Níže najdete nafocené stránky, nejsou to skeny, ale dá se to přečíst.


POTD 7.7. 2012

7. července 2012 v 8:00 | Evolet

POTD 6.7. 2012

6. července 2012 v 19:15 | Evolet
Každý den potkávám na netu spoustu krásných fotek, takže bych chtěla zavést rubriku POTD, kam každý den jednu vyberu.

Josh Hutcherson Filmography

6. července 2012 v 13:56 | Evolet

RokFilmRole
2013The Hunger Games: Catching firePeeta Mellark
2013EpicTod
2012Red DawnRobert
2012The ForgerJoshua
20127 días en La HabanaTeddy Atkins
2012The Hunger GamesPeeta Mellark
2012Cesta na tajuplný ostrov 2Sean
2011DetentionClapton Davis
2010The Third RuleChuck
2010The Kids Are All RightLaser
2009Cirque du Freak: The Vampire's AssistantSteve
2008Journey to the Center of the EarthSean Anderson
2008Winged CreaturesJimmy Jaspersen
2007Firehouse dogShane Fahey
2007Most do země TherabithiaJess Aarons
2006Rodiná dovolená a jiná neštěstíCarl Munro
2005Zathura A Sapce AdventureWalter
2005Little ManhattanGabe
2005Kicking and ScreamingBucky Weston
2005One Last RideJoey
2004Polární ExpresHero Boy
2004Zámek v oblacíchMarkl

Jennifer Lawrence Filmography

6. července 2012 v 12:13 | Evolet

RokFilmRole
2014Untitled X-man SeqelReven/Mistique
2013The Hunger Games: Catchin fireKatniss Everdeen
2013SerenaSerena Pemberton
2012Silver Linings PlaybookTiffany
2012House at the End of StreetElissa
2012Huger GamesKatniss Everdeen
2012Devil You KnowYoung Zoe
2011BeaverNorah
2011X-man:first classReven Darkholme/Mistique
2011Like CrazySam
2010Winter's boneRee
2008Garden PartyTiff
2008The Poker HouseAgnes
2008Burning PlainMariana
2007Not another high school showFrantic Girl
2005MediumClarie Chase

Tara Macken v reklamě na Nike

6. července 2012 v 9:19 | Evolet |  Cast news
Tara Macken (splátkyně ze čtvrtého kraje) se objevila v nové reklamě Nike. Níže můžete vidět video. (Tara se objeví v 00:17)

Jennifer Lawrence životopis

4. července 2012 v 19:39 | Evolet
Jennifer LAwrence se narodila v Louisville, Kentucky. Má dva starší bratry, její matka vede dětský tábor a její otec vlastnil firmu Lawrence and Associates.
Když jí bylo 14 přesvědčila rodiče, aby se s ní přestěhovali do NewYorku. Už v roce 2008 díky tomu získala svou první velkou roli ve filmu Planina v ohni. Díky tomuto filmu získala cenu Marcello Mastroianni Award pro nejlepší vznikající hvězdu během festivalu v Benátkách.
Jako další hrála ve filmu Do morku kosti. Za tuto roli byla nominována na Oskara a ikdyž nominaci neproměnila stala se druhou nejmladší nominovanou herečkou.
V roce 2011 získala roli ve filmu X-man: First class, kde si zahrála Mystique.
Získala i roli Katniss Everdeenové ve filomu Hunger Games a na podzim se objeví v druhém díle Catching fire.
Jako poslední se zúčastnila natáčeni filmu Serena.

zdroj informací: wikipedi. cz ( zkráceno a upraveno)

Hunger Games v žebříčku Moviefone's Best movies 2012

4. července 2012 v 12:44 | Evolet |  Hunger Games news
I když je teprve polovina roku rozhodl se Moviefone vybrat deset nejlepších filmů tohoto roku. Hunger Games se umístily na pátém místě hned za filmem Prometheus. V čele žebříčku se umístily The Avengers.

Nové fotky v HD rozlišení

4. července 2012 v 8:43 | Evolet |  Hunger Games news

Lionsgate uvolnilo dvě fotky v HD rozlišení. Jednu s Rue a jednu s Prim.


Layout Peeta

1. července 2012 v 16:05 | Evolet |  Volné Layouty

Layout je volný


K desu patří i animace